Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Vegetarkurs Bølgen & Moi Tjuvholmen

(mediaphotos)

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

Å redusere forbruket av kjøtt, fisk, melkeprodukter og egg, og spise mer vegetarisk mat er bra for både egen helse, miljøet og dyrene. Men hva skal du spise, og hvordan lager du det?

Foxys_forest_manufacture

Er du vegetarianer, ønsker du å bli det, eller vil du kanskje bare kutte litt i kjøttforbruket ditt? Denne kvelden vil du utvide din kunnskap om vegetariske retter, og lære å lage fullgode måltider uten kjøtt. Du lærer også hvor lett det er å fermentere grønnsaker selv, og hvor utrolig godt det smaker. 

Bølgen & Moi sine dyktige kokker viser deg hvordan du kan tilberede deilig mat basert på planteriket. Her får grønnsakene virkelig skinne, og du lærer forskjellige teknikker for å trylle den simpleste løk til en real smaksopplevelse.  Noe av det som står på menyen denne kvelden er linsesuppe, vegetarburger, fermentering og vårruller.

Vi kan love deg at etter dette kurset er du en fabelaktig vegetarkokk som tryller frem de lekreste plantebaserte retter og imponerer alle i omgangskretsen.

Kommende kurs

Til toppen