Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Vegetarkurs Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

Velkommen til Bølgen & Mois utekjøkken

Denne sensommeren og høsten inviterer Bølgen & Moi til sitt utekjøkken beliggende på deres flotte uteservering på Tjuvholmen. Her vil Bølgen & Mois dyktige kokker demonstrere hvordan du tilbereder de lekreste retter. Det vil være flittig bruk av grillen som du straks vil oppdage at ikke kun hører sommeren til.

Husk å kle deg etter været. Kurset gjennomføres utendørs i både vær og vind. NB: Kurs f.o.m oktober vil gjennomføres innendørs.

Kurset gjennomføres etter gjeldene råd om smittevern.

Vi nordmenn blir stadig mer bevist på hva vi spiser, og vegetarmat har for mange blitt en ny favoritt. Butikkene bugner over av ferske grønnsaker, men hvordan kan du flytte det grønne kjøkkenet inn i ditt eget hjem?

 

På dette spennende matkurset tryller Bølgen & Mois kokker det du tidligere har ansett som en enkel grønnsak, inn til et vel så lekkert måltid. De demonstrer hvordan du med små grep kan tilføre riktig så deilige smaker til grønnsakene. La deg inspirere til å gjøre grønnere og smakfulle valg. Vi kan love at du ikke savner kjøtt eller fisk på tallerkenen denne kvelden. 

Denne kvelden får du grill-utgaven av vegetarkurset, hvor utekjøkkenet tas i bruk og grillen får hovedrollen. Dette er ingen hemmelighet at også grønnsaker trives på grillen, og du vil kanskje bli overrasket over hvor mye man kan få laget på et utekjøkken med de enkleste råvarer og teknikker! 

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Kommende kurs

Til toppen