Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Vegetarkurs Bølgen & Moi Tjuvholmen

Lær å lage fantastiske grønnsaksretter

Er du blant de som vil kutte litt i kjøttforbruket, men sliter med hva du skal lage til middag? Da er dette kurset for deg!

COVID-19

Grunnet den pågående COVID-19 pandemien er påmeldingen til dette kurset foreløpig stengt. Situasjonen er per nå svært uoversiktlig og det er veldig vanskelig å vite når påmelding vil gjenåpne. Vi er i løpende dialog med våre samarbeidspartnere, og jobber for øyeblikket med å flytte alle kurs berørt av COVID-19 pandemien. 

Vi gleder oss til å kunne ta dere i mot på matkurs det øyeblikket det blir mulig, og takker for tålmodigheten i mellomtiden.

Å redusere forbruket av kjøtt, fisk, melkeprodukter og egg, og spise mer vegetarisk mat er bra for både egen helse, miljøet og dyrene. Men hva skal du spise, og hvordan lager du fullgode måltider uten kjøtt?

 

Bølgen & Moi sine dyktige kokker vise deg hvordan du kan tilberede deilig mat basert på planteriket. Dere skal selv lage kveldens meny, og avslutter selvsagt med dette i et hyggelig måltid.

Kveldens meny*:

  • Gulrot- og linsesuppe
  • Miso-burger med asiatisk kålsalat og syltet løk
  • Sesongens bakte grønnsaker
  • Søt fristelse

*Menyen kan variere noe. 

Allergi

Dersom du har allergier må du melde om dette på forhånd. Har du bestilt plass for flere, så står du ansvarlig for å melde om noen i gruppen skulle ha noen allergier. Vi kan dessverre ikke garantere for at alle allergier kan tilpasses i alle kurs.
Eventuelle allergier kan sendes på e-post til 
kurs@aperitif.no

Kommende kurs

Til toppen