Bli kjent med Argentinas viner: 16 unike viner signert unge og nyskapende produsenter

Vinkurs 26. mars Gamle Logen Oslo

(García & Betancourt)

Bli kjent med Argentinas viner: 16 unike viner signert unge og nyskapende produsenter

Få med deg dette spennende dypdykket i Argentinas viner og storslåtte vinlandskap. Smaksgaranti medfølger.

Lær mer om det spennende vinlandet Argentina og smak deg gjennom landets brede vintilbud.

Denne kvelden skal vi nemlig smake oss gjennom Argentina ved hjelp av 16 viner, både viner som finnes i Norge og viner som ennå ikke er i salg. Vi starter i nord som er hjemmet til verdens høyeste vingårder, nedover Andesfjellene, gjennom San Juan, Mendoza og avslutter i Patagonia. 

Phil Crozier 

Med en over 400 år gammel vinhistorie har Argentina en spennende tradisjon med en blanding fra den gamle og nye vinverdenen. For å vise den argentinske vinindustrien vil det fokuseres på noen av de nye trendene som raskt vokser fram av unge vinmakere som er nyskapende og uredde. 

Her kan du lese mer om Argentina

Phil Crozier skal holde kveldens foredrag. Phil er født og oppvokst i England og har bakgrunn fra den engelske prestisjefylte restaurantkjeden Gaucho. Han er ambassadør for Wines of Argentina, og har stor kunnskap om Argentinas terroir og mikroklima. 

Pass på å få med deg denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig opplevelse!

 

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Wines of Argentina, Den Argentinske Ambassade og Apéritif. 17 April er det Malbec World Day og i forbindelse med denne dagen er det feiring og arrangementer over hele verden på forskjellige datoen. Denne smakingen er Den Argentinske Ambassades feiring i Norge. 

 

Kommende kurs

Til toppen