NorgesGruppen satser på økomat

De første produktene i ny serie til butikkene i mars.

I løpet av mars kommer de første produktene i Go Eco-serien, NorgesGruppens satsing på økologiske produkter, skriver Handelsbladet FK.

- Vi er glade for å kunne styrke vår satsing på økologi ytterligere med disse produktene. Vi tror Go Eco-serien vil bidra til å gjøre økologiske produkter enda mer tilgjengelig for forbrukerne, opplyser Christine Hundsnes, ansvarlig for økologi i NorgesGruppen.

UNIL og NorgesGruppen har jobbet med økoserien i lengre tid, og i det økologiske miljøet er det knyttet stor spenning til produktene. I løpet av mars vil man kunne få tak i 3-korn brød, 10 pakk egg fra Toten Eggpakkeri, rød og gul løk, rapidsalat, gulrøtter og poteter. Produktene vil være tilgjengelig i et stort antall av NorgesGruppens butikker, både innenfor lavpris og supermarkeder.

Fra mai og ut året kommer flere produkter i serien. Produkter som pasta, syltetøy, hermetikk, frø, oljer og enda mer frukt og grønt er under planlegging.

NorgesGruppen opplyser at designet er laget for at det skal være lett å kjenne igjen produktserien.

I Sverige vokser markedet for økomat kraftig, skriver Handelsbladet FK. Veksten for økologiske varer var på 11 prosent i 2010, inkludert omsetning til storkjøkken og hos Systembolaget.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Test 952 musserende og perlende viner fra hele verden

Dette er hva du kan velge mellom av bobler til jule- og nyttårsfeiringen

Utvalget av bobler på polet er enormt og det i alle prisklasser. Her finner du 952 viner i alle farger, formater, opprinnelser og kategorier. Alt fra fra champagne, cremant, prosecco, spumante, cava, sekt og andre typer tørrere boblevin som alle kan skaffes i tide til den store festen. Les hele saken

Til toppen