Ny sjef skal snu Dolly-skuta

Hurtigmat-veteran vil gjøre Dolly Dimple's til Norges største pizzakjede.

I fjor ble underskuddet 51 millioner kroner. 29 av 93 restauranter er borte. Det er utgangspunktet når Tore Garmo overtar som administrerende direktør i Dolly Dimple's, skriver aftenbladet.no.

I februar i år ble Norgesgruppen eneeier da gründerne Andreas Hatjoullis og Arne Larsen Økland ble kjøpt ut. Et ukjent millionbeløp og Garmo, med 13 år bak seg i Umoes restaurantkonsern (Peppes Pizza, Burger King med flere), er tilført pizzakjeden.

-Jeg tror det er marked for 150 Dolly-restauranter i Norge. Vi skal ikke ha ensidig fokus på omsetning, vi skal ha en lønnsom vekst, sier Tore Garmo, til aftenbladet.no.

Han tror konsernet kan bli den største pizzakjeden om «10 år pluss», og overgå den milliarden som Peppes har i nettoomsetning årlig.

I år ser butikkomsetningen imidlertid ut til å lande på rundt 400 millioner kroner. I toppåret 2006 hadde kjedeselskapet Pam AS 25 millioner kroner i overskudd (resultat før skatt), mens det i 2008 var 0, i 2009 minus 13 millioner og i 2010 minus 51 millioner kroner.

De siste årene er 29 restauranter blitt nedlagt. Nå teller restaurantene 64 mellom Alta og Kristiansand.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen