Onkel Donald satser på Craig

Nytt giv på Onkel Donald med helamerikansk meny signert grillkongen selv.
Redaksjonen
28 September 2010 - 14:54

Det er ni år siden Onkel Donald åpnet dørene for første gang til det som har blitt et av Oslos mest populære utesteder.
 
Det var bare ett problem - over årene hadde maten mistet mye av sin egen identitet og havnet i bakgrunnen.
 
Grillkongen Craig
Maten var kjernen i den fornyelsen stedet har gjennomgått, og hjelp til å sette opp et nytt menykonsept basert på amerikanske retter, fikk de av selveste Grillkongen Craig Whitson.
 
- Dette har vært kjempegøy, og jeg skal nok innrømme at jeg var litt nervøs for hvordan kokkene skulle ta det med at jeg skulle komme inn og endre hele menyen deres, sier Craig til Apéritif under lanseringen av menyen tidligere denne måneden.
 
- Jeg må bare berømme kjøkkensjefen Niklas på Onkel Donald og alle de andre på kjøkkenet, for de har virkelig gått til verks med en kjempeinnstilling og vært 100 % motivert.
 
- Selv det med at de skulle lage pommes frites for hånd har de tatt nesten uten å blunke, noe som jeg gruet meg til i to dager å fortelle dem, ler Craig.
 
Real American
Whitson er kjent for å være veldig fokusert på de gode råvarene, og alle rettene har blitt gått igjennom nøye for å sikre kvalitet i alle ledd.
 
Kjøkkenet har også blitt rustet opp med blant annet egen kullgrill og en egen smoker, for å kunne levere amerikanske spesialiteter etter Craigs hjerte, slik som barbeque, hamburgere, pulled pork og hjemmelagde meksikanske spesialiteter for å nevne noe.
 
Med en egen amerikansk paibaker, som leverer dessertene til Onkel Donald, er de klare til å ta opp kampen med nabolagets Hard Rock Café og TGI Friday's.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken
Ukens kake

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken

Denne gulrotkaken har fått smak av likøren laget av den sørafrikanske frukten marula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her