Onkel Donald satser på Craig

Nytt giv på Onkel Donald med helamerikansk meny signert grillkongen selv.

Det er ni år siden Onkel Donald åpnet dørene for første gang til det som har blitt et av Oslos mest populære utesteder.
 
Det var bare ett problem - over årene hadde maten mistet mye av sin egen identitet og havnet i bakgrunnen.
 
Grillkongen Craig
Maten var kjernen i den fornyelsen stedet har gjennomgått, og hjelp til å sette opp et nytt menykonsept basert på amerikanske retter, fikk de av selveste Grillkongen Craig Whitson.
 
- Dette har vært kjempegøy, og jeg skal nok innrømme at jeg var litt nervøs for hvordan kokkene skulle ta det med at jeg skulle komme inn og endre hele menyen deres, sier Craig til Apéritif under lanseringen av menyen tidligere denne måneden.
 
- Jeg må bare berømme kjøkkensjefen Niklas på Onkel Donald og alle de andre på kjøkkenet, for de har virkelig gått til verks med en kjempeinnstilling og vært 100 % motivert.
 
- Selv det med at de skulle lage pommes frites for hånd har de tatt nesten uten å blunke, noe som jeg gruet meg til i to dager å fortelle dem, ler Craig.
 
Real American
Whitson er kjent for å være veldig fokusert på de gode råvarene, og alle rettene har blitt gått igjennom nøye for å sikre kvalitet i alle ledd.
 
Kjøkkenet har også blitt rustet opp med blant annet egen kullgrill og en egen smoker, for å kunne levere amerikanske spesialiteter etter Craigs hjerte, slik som barbeque, hamburgere, pulled pork og hjemmelagde meksikanske spesialiteter for å nevne noe.
 
Med en egen amerikansk paibaker, som leverer dessertene til Onkel Donald, er de klare til å ta opp kampen med nabolagets Hard Rock Café og TGI Friday's.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen