Matkurs og vinkurs
Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Planleggingen av utsatte og nye kurs er i full gang!
18 Juni 2021 - 12:00

I november fikk vi alle brått beskjed om at det ikke lenger ville tillates offentlige arrangementer i Oslo grunnet økt smitte av Covid 19. Dette førte til at vi dessverre måtte sette alle våre planlagte arrangementer på vent, og nå har vi i nærmere 8 måneder håpet at situasjonen skulle bedres og tiltak lettes.

Omsider fikk vi tirsdag 15. juni endelig den gledelige nyhet om at offentlige arrangementer på størrelse med de fleste av våre kurs igjen tillates, og dermed er vi nå i full gang med planlegging.

Våre utsatte kurs har naturligvis øverste prioritet, og kabalen er ikke alltid like enkel å få til å gå opp – her er det flere faktorer som må stemme. Vi er for eksempel avhengige av at lokaler er åpne og har kapasitet, at foredragsholdere har mulighet til å stille, og at produkter er tilgjengelige. Det at gjenåpningen skjer i det vi går mot ferietider, påvirker naturlig nok også situasjonen.

Så snart alle detaljer for ditt arrangement er falt på plass, vil vi sende ut e-post med informasjon og passe på at arrangementet igjen er synlig på våre kurssider.
Vi ber deg om å ikke miste motet dersom ditt arrangement ikke er det første som dukker opp, men også om å holde et øye med søppelpostmappen din for å sikre at du ikke går glipp av informasjon.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Parallelt jobber vi iherdig med å sette opp nye, spennende arrangementer for høsten 2021. Vi kan love alt fra champagnesmakinger til deilige middager, så her er det mye fristende på gang. Som mottaker av vårt nyhetsbrev vil du også være den første som får vite om nye kurs, så meld deg på om du ikke alt har gjort det!

Vi er takknemlige og stolte over å ha gode kunder som har utvist en enorm tålmodighet gjennom denne perioden, og gleder oss til å omsider igjen kunne tilby spennende arrangementer. Vi går en god tid i møte!

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips som sms

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe
Tester
Drikke til ribbe

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe

Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam
Dagens rett

Slik lager du middelhavsinspirert gryte med lam

I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant
+
Tester
Den store akevittguiden

Dette er den virkelige akevittoppen - men det er 136 andre å velge blant

Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger
+

Mesteren med pinot noir-champagne tar det enda lenger

Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slik lager du julekonfekten selv
Julemat
Oppskrifter julegodter

Slik lager du julekonfekten selv

Marsipan, karameller og sjokolade er slett ikke vanskelig å lage selv. Apéritif har tipsene og oppskriftene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Dette drikker du til pinnekjøtt
Tester
Drikke til pinnekjøtt

Dette drikker du til pinnekjøtt

De siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Eksklusiv vinsmaking med utvalgte viner fra Burgund
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo 11. desember

Eksklusiv vinsmaking med utvalgte viner fra Burgund

Dette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe
Tester
Drikke til ribbe

Slik finner du det beste drikkefølget til ribbe

Juleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her