Matkurs og vinkurs
Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Oslo har åpnet – og dermed også Apéritifs kursvirksomhet

Planleggingen av utsatte og nye kurs er i full gang!
18 Juni 2021 - 13:00

I november fikk vi alle brått beskjed om at det ikke lenger ville tillates offentlige arrangementer i Oslo grunnet økt smitte av Covid 19. Dette førte til at vi dessverre måtte sette alle våre planlagte arrangementer på vent, og nå har vi i nærmere 8 måneder håpet at situasjonen skulle bedres og tiltak lettes.

Omsider fikk vi tirsdag 15. juni endelig den gledelige nyhet om at offentlige arrangementer på størrelse med de fleste av våre kurs igjen tillates, og dermed er vi nå i full gang med planlegging.

Våre utsatte kurs har naturligvis øverste prioritet, og kabalen er ikke alltid like enkel å få til å gå opp – her er det flere faktorer som må stemme. Vi er for eksempel avhengige av at lokaler er åpne og har kapasitet, at foredragsholdere har mulighet til å stille, og at produkter er tilgjengelige. Det at gjenåpningen skjer i det vi går mot ferietider, påvirker naturlig nok også situasjonen.

Så snart alle detaljer for ditt arrangement er falt på plass, vil vi sende ut e-post med informasjon og passe på at arrangementet igjen er synlig på våre kurssider.
Vi ber deg om å ikke miste motet dersom ditt arrangement ikke er det første som dukker opp, men også om å holde et øye med søppelpostmappen din for å sikre at du ikke går glipp av informasjon.

Husk at du som abonnent på Apéritifs Mat og vinklubb får rabatt på dette arrangementet.

Parallelt jobber vi iherdig med å sette opp nye, spennende arrangementer for høsten 2021. Vi kan love alt fra champagnesmakinger til deilige middager, så her er det mye fristende på gang. Som mottaker av vårt nyhetsbrev vil du også være den første som får vite om nye kurs, så meld deg på om du ikke alt har gjort det!

Vi er takknemlige og stolte over å ha gode kunder som har utvist en enorm tålmodighet gjennom denne perioden, og gleder oss til å omsider igjen kunne tilby spennende arrangementer. Vi går en god tid i møte!

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien
+
Tester

Blant de 120 hvitvinsboksene og posene som er testet finner du garantert noe for ditt behov i sommerferien

Ethvert feriekjøleskap har plass til en boks med hvitvin - om det så bare er for å bruke til matlaging som damping av blåskjell. Men det er ingen grunn til å redusere bruken til det, for mange hvitvinsbokser inneholder virkelig seriøs vin.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vart opp med enchilada med kylling - bruk gjerne rester
Dagens rett

Vart opp med enchilada med kylling - bruk gjerne rester

Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her