Potensiell verdensberømmelse

Kokkene i The Flying Culinary Circus deltar i Sør-Afrikas mest sette TV-show «Top Billing». I kulissene venter VM-kontrakt.

- Det er helt sykt. Drømmen var å få vårt eget internasjonale TV-program i løpet av fem år, men vi hadde ikke anelse om at det kan gå så raskt, sier Tor Jørgen og ler på telefon fra et restaurantkjøkken i Bodø. Der fikk vi til slutt tak i ham for å fortelle om at han og resten av gjengen mandag deltar i Sør-Afrikas mest sette TV-show «Top Billing», sier Tor Jørgen Kramprud Arnesen i The Flying Culinary Circus til Østlendingen.

Kanskje Kina
Sirkuset som i tillegg består av kokkene Trond Svendgård, Mathias Spieler Bugge og Hans Kristian Larsen, skulle "bare" til Sør-Afrika for å gjøre noen eksklusive cateringoppdrag. Så dukket tilbudet om «Top Billing» opp, o g deretter om å lage en serie på 15 kokkeprogrammer som også skal vises i Kina for mange hundre millioner seere hvis det blir en realitet.

- Vi forhandler om pris og rettigheter, og er veldig interessert i å få etablert oss i Cape Town. Det er jo et et fotball-VM der til neste år, sier Svendgård.

Kjendiskokker
De fire kokkene lar seg ikke vippe av pinnen for dette, for de har vært med på mye moro og ikke minst mange utfordringer før. Som å lage mat for Mr. Playboy himself, Hugh Hefner, og kjente stjerner i Los Angeles og nå sist bryllupfesten til en av sjefene på det kjente seilhotellet Burj Al Arab i Dubai.
 
Foto: GI, Roger Kolbu

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen