Ramsay stenger restaurant

Gordon Ramsay stenger restauranten Angela Hartnett at the Connaught.
Redaksjonen
14 September 2007 - 18:00

Årsaken er at Ramsay ikke vil at restauranten skal lage mat til room service på londonhotellet The Connaught.
 
Restauranten er en del av hotellet og begge deler har den siste tiden vært stengt i forbindelse med oppussing. Planen var å åpne igjen i desember.
 
Gode kritikker
Men onsdag fortalte stjernekokken og TV-personligheten at restauranten ikke kommer til å bli åpnet igjen når oppussingen er ferdig.
 
Dette til tross for gode kritikker fra anmeldere, og en stor skare av kjendiser og toppolitikere som kunder.
 
To stjerner
Siden restauranten åpnet i 2002 har den fått to stjerner i Michelin-guiden. Den er drevet av Angela Hartnett.
 
Men Ramsay vil altså ikke at Hartnetts mat skal være tilgjengelig via room service. Dette skal hotellet ha krevd. Angela Hartnett skal i stedet åpne en ny restaurant, forteller hennes talsmann til britiske medier.
 
Spekulasjoner
Og med dette øker spekulasjonene om Ramsays karriere er på hell. Fortsatt i følge britiske medier, som man ofte skal ta med en klype salt.
 
Nylig mistet Ramsay topposisjonen i restaurantguiden Zagat, og restauranten hans i New York sliter med å tilfredsstille gjester og kritikere, skriver The Independent.
 
Stengte i Glasgow
I løpet av karrieren har Gordon Ramsay bare stengt en restaurant på grunn av dårlig lønnsomhet. Det var Amaryllis i Glasgow. Men kanskje blir det flere. Noen kritikere mener nemlig at han har åpnet for mange restauranter og at kvaliteten derfor svikter i blant.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene
Guide
Oppskrifter med agurk

Agurk kan brukes på en rekke måter - her finner du oppskriftene

Norskdyrket agurk finnes i en hver grønnsaksdisk og er en nødvendig ingrediens i mange oppskrifter, alt fra salater til drinker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lag noe ekstra godt med vannmelon
Guide

Lag noe ekstra godt med vannmelon

Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er oppskriftene du bare må prøve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte
+
Ukens vin

Fantastisk vinvaluta fra Piemonte

70 prosent av druene kommer fra toppmarker i La Morra, men prisen er det halve.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt riesling-kjøp i magnum
+
Godbiter i pollisten

Knallgodt riesling-kjøp i magnum

Mens GG-rieslingene blir stadig dyrere, er det andre rieslingperler som holder seg på et svært fornuftig nivå, og som er like lagringsdyktige.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Dagens rett

Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner

Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt
Ukens drink

Smaken av sommer er som her bringebær og akevitt

Og ingrediensene finner du på et pol nær deg.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her