Ramsay stenger restaurant

Gordon Ramsay stenger restauranten Angela Hartnett at the Connaught.
Redaksjonen
14 September 2007 - 17:00

Årsaken er at Ramsay ikke vil at restauranten skal lage mat til room service på londonhotellet The Connaught.
 
Restauranten er en del av hotellet og begge deler har den siste tiden vært stengt i forbindelse med oppussing. Planen var å åpne igjen i desember.
 
Gode kritikker
Men onsdag fortalte stjernekokken og TV-personligheten at restauranten ikke kommer til å bli åpnet igjen når oppussingen er ferdig.
 
Dette til tross for gode kritikker fra anmeldere, og en stor skare av kjendiser og toppolitikere som kunder.
 
To stjerner
Siden restauranten åpnet i 2002 har den fått to stjerner i Michelin-guiden. Den er drevet av Angela Hartnett.
 
Men Ramsay vil altså ikke at Hartnetts mat skal være tilgjengelig via room service. Dette skal hotellet ha krevd. Angela Hartnett skal i stedet åpne en ny restaurant, forteller hennes talsmann til britiske medier.
 
Spekulasjoner
Og med dette øker spekulasjonene om Ramsays karriere er på hell. Fortsatt i følge britiske medier, som man ofte skal ta med en klype salt.
 
Nylig mistet Ramsay topposisjonen i restaurantguiden Zagat, og restauranten hans i New York sliter med å tilfredsstille gjester og kritikere, skriver The Independent.
 
Stengte i Glasgow
I løpet av karrieren har Gordon Ramsay bare stengt en restaurant på grunn av dårlig lønnsomhet. Det var Amaryllis i Glasgow. Men kanskje blir det flere. Noen kritikere mener nemlig at han har åpnet for mange restauranter og at kvaliteten derfor svikter i blant.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen
Dagens rett

Alle takker ja til middagsinvitasjon når lammefrikasse er på menyen

Klassisk lammefrikasse er enkelt som bare det og noe alle liker. Test ut denne oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl
Dagens rett

Blåskjellene blir ekstra gode med mørkt øl

Glem hvitvin til blåskjellene. Denne oppskriften har mørkt øl i både gryte og glass. Kanskje har du allerede testet juleølet, og har noen skvetter, ja, da får du brukt dem her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her