Ramsay stenger restaurant

Gordon Ramsay stenger restauranten Angela Hartnett at the Connaught.
Redaksjonen
14 September 2007 - 17:00

Årsaken er at Ramsay ikke vil at restauranten skal lage mat til room service på londonhotellet The Connaught.
 
Restauranten er en del av hotellet og begge deler har den siste tiden vært stengt i forbindelse med oppussing. Planen var å åpne igjen i desember.
 
Gode kritikker
Men onsdag fortalte stjernekokken og TV-personligheten at restauranten ikke kommer til å bli åpnet igjen når oppussingen er ferdig.
 
Dette til tross for gode kritikker fra anmeldere, og en stor skare av kjendiser og toppolitikere som kunder.
 
To stjerner
Siden restauranten åpnet i 2002 har den fått to stjerner i Michelin-guiden. Den er drevet av Angela Hartnett.
 
Men Ramsay vil altså ikke at Hartnetts mat skal være tilgjengelig via room service. Dette skal hotellet ha krevd. Angela Hartnett skal i stedet åpne en ny restaurant, forteller hennes talsmann til britiske medier.
 
Spekulasjoner
Og med dette øker spekulasjonene om Ramsays karriere er på hell. Fortsatt i følge britiske medier, som man ofte skal ta med en klype salt.
 
Nylig mistet Ramsay topposisjonen i restaurantguiden Zagat, og restauranten hans i New York sliter med å tilfredsstille gjester og kritikere, skriver The Independent.
 
Stengte i Glasgow
I løpet av karrieren har Gordon Ramsay bare stengt en restaurant på grunn av dårlig lønnsomhet. Det var Amaryllis i Glasgow. Men kanskje blir det flere. Noen kritikere mener nemlig at han har åpnet for mange restauranter og at kvaliteten derfor svikter i blant.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Slik lager du god gammeldags skinkestek
Dagens rett

Slik lager du god gammeldags skinkestek

Om du vil vente med ribbe til julaften, kan du tjuvstarte sesongen med skinkestek. Denne oppskriften med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik skaper du feststemning på en tirsdag: Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker
Dagens rett

Slik skaper du feststemning på en tirsdag: Krydderstekt laks med ovnsbakte rotgrønnsaker

Med denne vrien på en hverdagslig laksemiddag, skaper du fest selv midt i uka.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her