Rockekokker på Rootsfestivalen

Rootsfestivalen vil løfte seg til nye høyder også på matfronten. Nå er et samarbeid med Hildurs Urtearium i boks.

Hildurs Urtearium og Rootsfestivalen i Brønnøysund inngår samarbeid om matservering i festivalteltet. En avtale både Atle Tilrem ved Hildurs Urtearium og festivalsjef Torstein Moe er stolte over.
 
Nå blir pølser byttet ut med røkt kujur og hamburger med fisk. Men nøyaktig hva kokkene fra Hildurs Urtearium skal friste med under festivalen vil de ikke ut med foreløpig.
 
- Vi vil at spesialitetene vi tilbyr skal komme som et sjokk. Vi skal følge profilen vår, men med litt krumspring. I år blir vi rockekokker, smiler Atle Tilrem.
 
Rock og mat
Festivalsjef Torstein Moe er godt fornøyd med samarbeidet som er inngått med Urteariet.
 
- Vi anser mat i høyeste grad for å være kultur, sier han.
 
- Vi ønsker at dette skal være en totalopplevelse og at det skal være en attraksjon at Hildurs kommer til byen. Til Roots 2008 kan det være mange som kommer for matopplevelsen og får med seg musikken, sier Per Martin Orvik som er arrangementsansvarlig.
 
Merkenavn
Arrangørene er veldig takknemlige for at Atle Tilrem og Hildurs Urtearium hadde tid og anledning til å inngå dette samarbeidet.
 
- Vi har ikke tidligere hatt kapasitet til slike oppdrag, men denne gangen har vi sagt ja. Vi synes dette er interessant og kjempeartig. Nå blir det rock`n roll på kjøkkenet i høyeste grad, sier Tilrem til Helgeland Arbeiderblad.
 
Hele tanken bak festivalen er å bruke mest mulig av lokale aktører og lokale varer. I fjor handlet Roots for 700.000 kroner lokalt i tillegg til at festivaldeltakerne legger igjen en god del kroner i løpet av festivalen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen