Serverer sjømat ved Hankø

Christine Alexandersen  åpner restaurant i sommer.

Fra 1. juni og frem til ut august kan om lag 20.000 årlige sommergjester i Hankø-området meske seg med kokekunst basert mest mulig på lokale råvarer når Christine Alexandersen (38) åpner Hankøsund Restaurant. Det skriver Fredrikstad Blad.

- Vi har ansatt to kokker, trenger én til og skal ansette servitører, sier Christina Alexandersen, som administrerer det nye prosjektet. Hun driver i tillegg det konkurrerende serveringsstedet i Engelsviken Fiskerestaurant i Engelsviken Brygge, 20 minutters båt- eller biltur fra den nye satsningen på Hankø. Her har flere prøvd seg før, uten hell, men Alexandersen er optimist.

- Det er jo tusenvis av sommergjester her ute, og jeg tror det er god plass til flere sververingstilbud her ute, sier hun til avisa.

Foruten Alexandersen, har Christian Unterweger og Martin Borgaas eierandeler i prosjektet.
Unterweger er restaurantsjef med utdannelse fra hjemlandet Østerrike og lang fartstid fra flere av Oslos beste fiskerestauranter. Kjøkkensjef Borgaas har tidligere vært kokk i Engelsviken Fiskerestaurant og har erfaring som kokk, sous chef og kjøkkensjef i Lofoten, på Aker Brygge og fra en rekke andre sjømatrestauranter.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen