Sjømatmesse i Brussel

I går åpnet European Seafood Exposition i Brussel. Dette er verdens største sjømatmesse.

Den årlige begivenheten er en møteplass og utstillingsarena for sjømatprodusenter fra hele verden, men det er også en begivenhet hvor regionene i Europa markedsfører seg.
 
Nordland er med
Norsk fiskerinæring har sitt tyngdepunkt i Nordland, og akkurat som i fjor har fiskeriaktører i Nordland gått sammen for å presentere seg for et internasjonalt marked.
 
Dette er mulig takket være Nordland fylkeskommunes engasjement og medfinansiering av en Nordland-stand på messen. Standen heter Arena Nordland.
 
Ved å tilrettelegge for deltakelse på den europeiske sjømatmessen i Brussel motiverer og dyktiggjør Nordland fylkeskommune sjømatprodusentene i Nordland. Samtidig markedsføres fylket med en fin stand blant de største sjømatregionene i Europa.
 
Årets beste produkter
Årets beste sjømatprodukter er allerede kåret. Bear Biter er vill laks fra Alaska som er salted for hånd og deretter kaldrøkt med en rekke smaksvarianter.
 
Salmon Tournedos er laks som er surret med dansk bacon. Laksen er pakket i porsjonspakninger og er enkle å tilberede og servere.
 
Ingen norske produkter vant pris.
 
Messen avsluttes i morgen.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen