TINE med historisk avtale

TINE med historisk avtale

Blir totalleverandør av meieriprodukter til De Historiske Hotell & Spisesteder.
24 Januar 2012 - 10:00

TINE ble 1. januar totalleverandør- og distributør av faste og flytende varer til De Historiske. Avtalen inbebærer et nytt kompaniskap der norsk matkultur og skreddersydd distribusjon står i høysetet, skriver selskapene i en pressemelding.

LES OGSÅ: Samarbeid mellom De historiske og Turistforeningen

- For det første har TINE kapasitet til å skreddersy distribusjonen til våre restauranter og hoteller. Fordi mange av våre steder ligger utenfor allfarvei, er det ofte vanskelig å finne gode, tilpassede leveringsordninger. For det andre har både TINE og De Historiske en sterk forankring i norske og lokale mattradisjoner, og et ønske om å utvikle norsk matkultur videre, sier Nils Henrik Geitle, administrerende direktør i De Historiske.

LES OGSÅ: - TINE vil lage geitostens Grandiosa

En egen «matfaglig gruppe», hvor De Historiskes stjernekokker møter TINEs nytenkende fagmiljø, er etablert.
- Vi kombinerer TINEs solide fagkunnskap med den unike kulinariske teften og lokale tilhørigheten som sitter i kjøkkenveggene hos De Historiske. Dette åpner døren for særegne kvalitetsprodukter, spesielt innenfor såkalt «fine dining», sier direktør for TINE Salg Storhusholdning, Terje Døsrønningen.

De nye partnerne vil holde fokus på kunden i alle ledd.

- Vårt mål er at dette samarbeidet skal gi dem som setter seg til bords hos De Historiske noe ekstra, at det skal bidra til å gjøre et måltid der enda mer spesielt. Da er vi fornøyd, konkluderer Døsrønningen.

Hotell- og restaurantgruppen De Historiske består av 42 ærverdige hoteller og 19 spisesteder over hele Norge, som blant annet Hotell Union Øye på Sunnmøre, Engø Gård på Tjøme og Statholdergaarden i Oslo.

Få unike vintips sendt rett til din mobil
Annonse
Vintips

Få unike vintips sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Slik mikser du den originale margaritaen
Ukens drink
Margarita

Slik mikser du den originale margaritaen

Ukens drink, Margarita, er basert på tequila. Tequila produseres av Agave, og hva slags råstoff det er finner du ut dersom du leser videre. Siden det er sommer og ferietid gir vi deg like godt to varianter av deilige Margarita.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Med denne oppskriften forlenger du smaken av sommeren
Dagens rett
Tomatterte med blåmuggost og honning

Med denne oppskriften forlenger du smaken av sommeren

Nå er tomatene på sitt aller beste. Pakket inn i sprø og gyllen paideig med pikante biter av blåmuggost, ferskrevet sitron og små gylne dråper av honning blir de enda bedre og proppfulle av smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken
Ukens kake
Ostekake med chévre og posjert pære

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken

Med chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det
+
Tester
Nyheter whisky, rom og cognac spesialpol september 2021

Vurderer du å bytte fra whisky til rom, er det nå du skal gjøre det

For i september kan du få tak i noen virkelige perler. Men også whisky- og cognacelskerne er tilgodesett.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Slik mikser du den originale margaritaen
Ukens drink
Margarita

Slik mikser du den originale margaritaen

Ukens drink, Margarita, er basert på tequila. Tequila produseres av Agave, og hva slags råstoff det er finner du ut dersom du leser videre. Siden det er sommer og ferietid gir vi deg like godt to varianter av deilige Margarita.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med denne oppskriften forlenger du smaken av sommeren
Dagens rett
Tomatterte med blåmuggost og honning

Med denne oppskriften forlenger du smaken av sommeren

Nå er tomatene på sitt aller beste. Pakket inn i sprø og gyllen paideig med pikante biter av blåmuggost, ferskrevet sitron og små gylne dråper av honning blir de enda bedre og proppfulle av smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien
Dagens rett
Pasta med kjøttboller og frisk tomatsaus

Mandag er pastadag - du må prøve denne vrien

Pasta med tomatsaus er en norsk familiefavoritt. Prøv dagens oppskrift med hjemmelagede kjøttboller. Det bør bli suksess.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Bruk søndagen til å fylle en kasserolle med alle høstens gode smaker
Dagens rett
Suppe med pasta, bønner og grønnsaker Millecosedde som i Italia

Bruk søndagen til å fylle en kasserolle med alle høstens gode smaker

Selv om denne suppegryten er uten kjøtt, har den masser av gode smaker. Har du dyrket bønner selv, er det her du skal bruke dem.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Polenta bør oftere på menyen - lettvint, svært fleksibelt og ikke minst vanedannende
Dagens rett
Polenta med ragu av andelever

Polenta bør oftere på menyen - lettvint, svært fleksibelt og ikke minst vanedannende

Vi snakker rett og slett om maisgrøt som med noen får grep blir til den herligste middag. Her er det en saus med andelever. tomater og sopp, men det finnes et utall av andre løsninger om dette ikke frister.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken
Ukens kake
Ostekake med chévre og posjert pære

Har du pærer fra hagen, skal du prøve denne ostekaken

Med chevre i ostefyllet blir det en ekstra god smaksmatch.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her