Trønder-nei til Hellstrøm-besøk

Ingen spisesteder i Trøndelag har søkt om besøk av kjendiskokken i år.

- Jeg synes det er pussig at ingen trønderske spisesteder har søkt om å få være med i år, sier presseansvarlig for programmet «Hellstrøm rydder opp» Øyvind Skovli til adressa.no. Sist uke ble det kjent at også bergenserne svikter hellstrøm .

 - I vår vil tredje sesong av det populære realityprogrammet sendes på TV3. I begge foregående sesonger har trønderske restauranter deltatt, riktignok med svært ulike resultat etter besøket.

Konkurs og suksess
Fiskerestauranten Fru Inger i Trondheim gikk konkurs kort tid etter kjendiskokkens besøk i 2008. I etterkant av programmet sa ansatte ved restauranten at stedet fikk seg kraftig omdømmeknekk og at det ikke lot seg redde.

Restaurant Rampa i Hommelvik derimot, har hatt vedvarende omsetningsøkning etter at den tidligere Bagatelle-kokken var der våren 2009, skriver adressa.no.

- Eyvind har hatt to svært ulike erfaringer etter sine besøk i Trøndelag, men han har svært lyst til å reise tilbake, sier Skovli.

Fortsatt mulighet
Han sier det fortsatt er muligheter for å søke, og kommer med oppfordring til alle restauranter som trenger en hjelpende hånd på kjøkkenet og med økonomien.

- Det trenger ikke å være full krise og konkursfare. Hellstrøm har erfaring med alle deler av restaurantdrift og dette er en unik mulighet til å få en av verdens fremste kokker for å gi de noen sårt trengte råd, sier Skovli.

Ikke skummel
Han oppfordrer kokker og daglige ledere til å kaste seg ut i det og legger til:
- Hellstrøm er ikke så skummel som han kan virke på skjermen.

Totalt 12 restauranter tas ut til programmet som skal sendes på TV3 denne våren. Dato for oppstart er foreløpig ikke endelig fastsatt.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen