Trønder-nei til Hellstrøm-besøk

Ingen spisesteder i Trøndelag har søkt om besøk av kjendiskokken i år.
Redaksjonen
10 Februar 2010 - 10:00

- Jeg synes det er pussig at ingen trønderske spisesteder har søkt om å få være med i år, sier presseansvarlig for programmet «Hellstrøm rydder opp» Øyvind Skovli til adressa.no. Sist uke ble det kjent at også bergenserne svikter hellstrøm.

 - I vår vil tredje sesong av det populære realityprogrammet sendes på TV3. I begge foregående sesonger har trønderske restauranter deltatt, riktignok med svært ulike resultat etter besøket.

Konkurs og suksess
Fiskerestauranten Fru Inger i Trondheim gikk konkurs kort tid etter kjendiskokkens besøk i 2008. I etterkant av programmet sa ansatte ved restauranten at stedet fikk seg kraftig omdømmeknekk og at det ikke lot seg redde.

Restaurant Rampa i Hommelvik derimot, har hatt vedvarende omsetningsøkning etter at den tidligere Bagatelle-kokken var der våren 2009, skriver adressa.no.

- Eyvind har hatt to svært ulike erfaringer etter sine besøk i Trøndelag, men han har svært lyst til å reise tilbake, sier Skovli.

Fortsatt mulighet
Han sier det fortsatt er muligheter for å søke, og kommer med oppfordring til alle restauranter som trenger en hjelpende hånd på kjøkkenet og med økonomien.

- Det trenger ikke å være full krise og konkursfare. Hellstrøm har erfaring med alle deler av restaurantdrift og dette er en unik mulighet til å få en av verdens fremste kokker for å gi de noen sårt trengte råd, sier Skovli.

Ikke skummel
Han oppfordrer kokker og daglige ledere til å kaste seg ut i det og legger til:
- Hellstrøm er ikke så skummel som han kan virke på skjermen.

Totalt 12 restauranter tas ut til programmet som skal sendes på TV3 denne våren. Dato for oppstart er foreløpig ikke endelig fastsatt.

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence
Dagens rett

Prøv en ny vri på blåskjellene: gratiner dem som i Provence

Blåskjell er lett å ty til når du er fysen på noe ekstra godt midt i uka. Hva med å gratinere dem som i denne oppskriften?

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Mont d'Or er osten som smelter Norge
+

Mont d'Or er osten som smelter Norge

Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
+
Tester

Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel

Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp fra Bordeaux' østside
+
Ukens vin

Knallkjøp fra Bordeaux' østside

5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Tapasbollene kan også lages av kylling
Dagens rett

Tapasbollene kan også lages av kylling

Saftige kjøttboller hører hjemme på et hvert tapasbord og er perfekt fredagssnack. De kan fint lages av kyllingkjøttdeig.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før
Dagens rett
Innbakt kremet kyllinggryte

Slik har du kanskje ikke laget frikasseen før

Gjør stas på søndagsmiddagen og følg denne oppskriften på en kyllinggryte litt utenom det vanlige.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her