Utelivskonger konkurs

Utelivskonger konkurs

KJS Servering skyldte 170.000 i skatt og moms.

KJS Servering, et av et av selskapene utelivskongene til Steinar Knutsen, Per Jørgensen og Terje Johan Skjelbred, er konkurs. Bergen tingrett åpnet konkurs mot KJS Servering 9. september, heter det i en kunngjøring i Brønnøysundregistrene. Første skiftesamling skal avholdes 4. november, skriver Bergens Tidende.

Det var Kemneren i Bergen som i august begjærte selskapene konkurs. Årsaken er ubetalt moms og skatt på rundt 170.000 kroner.

- Dette er helt udramatisk. KJS Servering har vært et sovende selskap siden desember/januar, og har ingen ansatte. Dette er en konsekvens av konkursen i Zachariasbryggen Restauranter AS, sier Steinar Knutsen til avisa.

Utelivskonsernet KJS har lenge slitt med økonomien. I april i år ble eierselskapet KJS Holding begjært konkurs av Skatt Vest. Konkursbegjæringen kom etter en ubetalt momsregning på én milllion kroner.

I vår jobbet KJS-eierne for å unngå at hele restaurantsystemet skulle gå over ende. De siste årene har trekløveret Steinar Knutsen, Per Jørgensen og Terje Johan Skjelbred svidd av 20 millioner kroner for å holde utestedene i drift.

I fjor høst måtte de tre innse at de også tapte slaget om å drive utestedene på Zachariasbryggen, hvor restaurantimperiet har dominert i en årrekke.

LES OGSÅ: Zacchen-eier: Dette er mafiametoder

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen