

Bygdeutviklingsprisen i Rogaland er tildelt Tor Åge Hundseid. Han får den for utviklingen av Vikedal Gardsmat.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret. Les hele saken
Denne klassiske suppen lager seg selv mens du nyter helgefreden, er på skitur eller gjør unna de siste innkjøpene. Les hele saken
Krysningen av lambic og stout er ikke hverdagskost, men belgiske Timmermans og irske Guinness kopulering er vel verd å få med deg. Les hele saken
Over 40 000 har allerede tatt i bruk Min kokebok, Min bartender, Min vinkjeller og Favoritter. Der kan du lagre alle oppskrifter enten det er mat eller drikke. Og ikke minst viner du har smakt. Les hele saken
Mango lassi er det perfekte følge til sterkt krydret mat, men denne alkoholfrie drikken, kan også lages med rom. Og nytes med eller uten mat. Les hele saken