I samarbeid med Palmer Group arrangerer vi skreddersydde vinsmakinger – tilpasset deres ønsker, nivå og interesse. Dere velger selv tema og vanskelighetsgrad, og vi sørger for en uforglemmelig opplevelse med viner fra Palmers brede portefølje. Enten dere er nysgjerrige nybegynnere, erfarne entusiaster – eller en blanding – setter vi sammen et opplegg som passer for dere.
Forslag til temaer:
- Bli kjent med musserende viner
- Bli kjent med riesling
- Chardonnay! Chardonnay! Chardonnay!
- Vinproduksjon fra A til Å
- Burgund for viderekommende
- Røde viner til grillmat
Det er et minimumsantall på 10 personer og maks antall på 34 personer. Det er ikke angrefrist på kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Vi tilbyr to priskategorier, avhengig av hvilke viner dere ønsker:
- 699 kr per person: 6 nøye utvalgte viner
- 1 199 kr per person: 6 toppviner
Hovedkursholder er sprudlende Nora Paynter Gundersen, men det er også andre erfarne ansatte i Palmer Group som kan holde kurset. Nora har en fagutdannelse i vin- og brennevin, og et diploma i vinproduksjon fra Sør-Afrika. Hun har erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen fra steder som Champagneria, Maaemo og Don Pippo, og har i flere år jobbet i vinimport. Nora er motivert og full av engasjement for menneskene, produktene og opplevelsene hun får møte, smake og delta på.
.jpg)
Nora gleder seg til å ta dere imot i deres flotte lokaler midt i Oslo sentrum, Lille grensen 7, men har også mulighet til å holde vinsmaking i private hjem i nærheten av Oslo. Ved kurs utenfor Oslo vil reisekostnader og eventuelt opphold komme i tillegg.
For forespørsel, ta kontakt med oss på kurs@aperitif.no