Vinsmaking når det passer deg
Foto: (Istock - IL21)
Vinsmaking i Oslo

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
24 Juni 2025 - 08:06

I samarbeid med Palmer Group arrangerer vi skreddersydde vinsmakinger tilpasset deres ønsker, nivå og interesse. Dere velger selv tema og vanskelighetsgrad, og vi sørger for en uforglemmelig opplevelse med viner fra Palmers brede portefølje. Enten dere er nysgjerrige nybegynnere, erfarne entusiaster, eller en blanding, setter vi sammen et opplegg som passer for dere.

Forslag til temaer:

  • Bli kjent med musserende viner
  • Bli kjent med riesling
  • Chardonnay! Chardonnay! Chardonnay!
  • Vinproduksjon fra A til Å
  • Burgund for viderekommende
  • Røde viner til grillmat

Det er et minimumsantall på 10 personer og maks antall på 34 personer. Det er ikke angrefrist på kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Vi tilbyr to priskategorier, avhengig av hvilke viner dere ønsker:

  • 699 kr per person: 6 nøye utvalgte viner
  • 1 199 kr per person: 6 toppviner

Hovedkursholder er sprudlende Nora Paynter Gundersen, men det er også andre erfarne ansatte i Palmer Group som kan holde kurset. Nora har en fagutdannelse i vin- og brennevin, og et diploma i vinproduksjon fra Sør-Afrika. Hun har erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen fra steder som Champagneria, Maaemo og Don Pippo, og har i flere år jobbet i vinimport. Nora er motivert og full av engasjement for menneskene, produktene og opplevelsene hun får møte, smake og delta på.

Hovedkursholder, Nora Paynter Gundersen Foto: Tina Rekdal

Nora gleder seg til å ta dere imot i deres flotte lokaler midt i Oslo sentrum, Lille grensen 7, men har også mulighet til å holde vinsmaking i private hjem i nærheten av Oslo. Ved kurs utenfor Oslo vil reisekostnader og eventuelt opphold komme i tillegg.

For forespørsel, ta kontakt med oss på kurs@aperitif.no

Forsiden akkurat nå
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
+
Godbiter i pollisten

Madeira på en helt annen og like fullt unik måte

Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Unikt historisk besøk i basishyllene i november
+
Tester

Unikt historisk besøk i basishyllene i november

Vi snakker om den opprinnelige "hellige vinen" vinsanto fra Santorini som finnes i et begrenset antall flasker. Begrenset antall gjelder også andre av godbitene i basis i november, så julehandelen kan starte allerede nå.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Knallgod barolo for pengene
+
Godbiter i pollisten

Knallgod barolo for pengene

Denne har bare økt med en hundrelapp på 10 år.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken
Ukens kake

Prøv en eksotisk vri på gulrotkaken

Denne gulrotkaken har fått smak av likøren laget av den sørafrikanske frukten marula.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Som landets beste restaurant er Kvitnes Gård samtidig Norges kandidat til The Nordic Prize 2025

Kvitnes Gård er Norges kandidat til The Nordic Prize 2025. I februar faller den endelige dommen. Da blir det kanskje norsk seier for fjerde gang på rad.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her