Vinsmaking når det passer deg
Foto: (Istock - IL21)
Vinsmaking i Oslo

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
24 Juni 2025 - 08:06

I samarbeid med Palmer Group arrangerer vi skreddersydde vinsmakinger tilpasset deres ønsker, nivå og interesse. Dere velger selv tema og vanskelighetsgrad, og vi sørger for en uforglemmelig opplevelse med viner fra Palmers brede portefølje. Enten dere er nysgjerrige nybegynnere, erfarne entusiaster, eller en blanding, setter vi sammen et opplegg som passer for dere.

Forslag til temaer:

  • Bli kjent med musserende viner
  • Bli kjent med riesling
  • Chardonnay! Chardonnay! Chardonnay!
  • Vinproduksjon fra A til Å
  • Burgund for viderekommende
  • Røde viner til grillmat

Det er et minimumsantall på 10 personer og maks antall på 34 personer. Det er ikke angrefrist på kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Vi tilbyr to priskategorier, avhengig av hvilke viner dere ønsker:

  • 699 kr per person: 6 nøye utvalgte viner
  • 1 199 kr per person: 6 toppviner

Hovedkursholder er sprudlende Nora Paynter Gundersen, men det er også andre erfarne ansatte i Palmer Group som kan holde kurset. Nora har en fagutdannelse i vin- og brennevin, og et diploma i vinproduksjon fra Sør-Afrika. Hun har erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen fra steder som Champagneria, Maaemo og Don Pippo, og har i flere år jobbet i vinimport. Nora er motivert og full av engasjement for menneskene, produktene og opplevelsene hun får møte, smake og delta på.

Hovedkursholder, Nora Paynter Gundersen Foto: Tina Rekdal

Nora gleder seg til å ta dere imot i deres flotte lokaler midt i Oslo sentrum, Lille grensen 7, men har også mulighet til å holde vinsmaking i private hjem i nærheten av Oslo. Ved kurs utenfor Oslo vil reisekostnader og eventuelt opphold komme i tillegg.

For forespørsel, ta kontakt med oss på kurs@aperitif.no

Forsiden akkurat nå
Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 
Dagens rett
Bakt torsk med burgundersaus

Med denne oppskriften kan du fint nyte rødvin til torsken 

For når torsken kommer med rødvinssaus, passer det faktisk veldig godt med rødvin. Men ikke hvilken som helst rødvin. 

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet
Dagens rett

Så enkelt og raffinert kan du servere viltet

Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av tidenes aller beste kokebøker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette drikker du til and
Tester

Dette drikker du til and

Andevennlige drikkevarer finner du innen alle kategorier og prisklasser. Her har du en rekke forslag som kan kalles allroundere når det er and på menyen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg
Ukens drink

Her får du dessert, kaffe og avec i ett og samme glass. Gled deg

Eggnog med en vri som er umulig å ikke bli hekta på. Du kan fint lage den i en bolle og servere den til flere.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her