Matkurs og vinkurs

Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg
Foto: (Istock - IL21)

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
16 Juni 2025 - 11:06

I samarbeid med Palmer Group arrangerer vi skreddersydde vinsmakinger – tilpasset deres ønsker, nivå og interesse. Dere velger selv tema og vanskelighetsgrad, og vi sørger for en uforglemmelig opplevelse med viner fra Palmers brede portefølje. Enten dere er nysgjerrige nybegynnere, erfarne entusiaster – eller en blanding – setter vi sammen et opplegg som passer for dere.

Forslag til temaer:

  • Bli kjent med musserende viner
  • Bli kjent med riesling
  • Chardonnay! Chardonnay! Chardonnay!
  • Vinproduksjon fra A til Å
  • Burgund for viderekommende
  • Røde viner til grillmat

Det er et minimumsantall på 10 personer og maks antall på 34 personer. Det er ikke angrefrist på kurset, ei heller ved sykdom. Det går heller ikke an å bytte kurs eller dato. Vi tilbyr to priskategorier, avhengig av hvilke viner dere ønsker:

  • 699 kr per person: 6 nøye utvalgte viner
  • 1 199 kr per person: 6 toppviner

Hovedkursholder er sprudlende Nora Paynter Gundersen, men det er også andre erfarne ansatte i Palmer Group som kan holde kurset. Nora har en fagutdannelse i vin- og brennevin, og et diploma i vinproduksjon fra Sør-Afrika. Hun har erfaring fra restaurant- og utelivsbransjen fra steder som Champagneria, Maaemo og Don Pippo, og har i flere år jobbet i vinimport. Nora er motivert og full av engasjement for menneskene, produktene og opplevelsene hun får møte, smake og delta på.

Hovedkursholder, Nora Paynter Gundersen Foto: Tina Rekdal

Nora gleder seg til å ta dere imot i deres flotte lokaler midt i Oslo sentrum, Lille grensen 7, men har også mulighet til å holde vinsmaking i private hjem i nærheten av Oslo. Ved kurs utenfor Oslo vil reisekostnader og eventuelt opphold komme i tillegg.

For forespørsel, ta kontakt med oss på kurs@aperitif.no

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her