Ditt søk gir dessverre ingen treff, prøv gjerne en annen kombinasjon
Få unike vintips sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår SMS-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Slik lager du en vårlig festmiddag med kveite, spinat og urter
Og når dette får følge av nypoteter og hollandaisesaus, blir det virkelig fest i munnen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Her får du forklaringen på hvorfor vinene fra Rheinhessen når nye pristopper
Om de tørre rieslingene til først Klaus Peter og Julia Keller, og nå også Kai Schätzel, oppnår toppriser og toppomtaler i dag, er det ikke mer enn tre tiår siden Rheinhessen stilte bakerst i køen når poeng ble delt ut.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Skal du ha noe riktig godt helt i verdenstoppen og få maks uttelling for investeringen, gå for søt riesling
Ok, så er ikke spätlese og auslese på trendtoppen, bortsett fra den lave alkoholen. Men om du virkelig skal ha uttelling for investeringen er det slike viner du skal gå for.
Les hele sakenEvents
Kommende Kurs
-
Ledig plassKURS I Oslo, 30. MaiKom sommeren i møte: Smak musserende, rosé- og hvitvin fra noen av Europas beste vinland, og gjør deg klar til lyse sommerkvelder
-
Ledig plassKURS I Oslo, 31. MaiWinemakers Dinner: Friske sommerviner fra Østerrike møter kortreist mat på Kolonihagen Frogner
-
Ledig plassKURS I Oslo, 07. JuniWinemakers Dinner: Soavefavoritten har med seg valpolicella og amarone og møter venetiansk kokkekunst
Slik lager du en vårlig festmiddag med kveite, spinat og urter
Og når dette får følge av nypoteter og hollandaisesaus, blir det virkelig fest i munnen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Det er en god grunn til at dette er en klassiker
Den fantastiske råvaren kalveskank kombinasjon med fantastiske tomater er det som trengs - samt god tid. Den bruker du til å bake det herlige brødet til
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Fredagen blir ekstra hyggelig med en krydret pølsegryte på bordet
Selv om grillsesongen er godt i gang, er det fint med et alternativ, spesielt om det er mange rundt bordet. Eller om været ikke tillater grilling.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Å kombinere kylling og reker er noe vi har lært gjennom vår fascinasjon for de ulike typer asiatiske kjøkken
Det er veldig enkelt å få til, spesielt om vi velger en forenklet - les fornorsket - versjon, som baserer seg på råvarer som finnes overalt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Koteletter får ekstra god smak på denne måten
Det er ikke mer enn noen spanskinspirerte takter som skal til for å gjøre hverdagslige koteletter ekstra saftige.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her får du forklaringen på hvorfor vinene fra Rheinhessen når nye pristopper
Om de tørre rieslingene til først Klaus Peter og Julia Keller, og nå også Kai Schätzel, oppnår toppriser og toppomtaler i dag, er det ikke mer enn tre tiår siden Rheinhessen stilte bakerst i køen når poeng ble delt ut.
Les hele saken