Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Sendt inn av Jostein Eidesmo
Anders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.
Les hele sakenDa er du advart, også om at du må lage ekstra stor porsjon, for her snakker vi middag med høy snacksfaktor.
Les hele sakenOslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenOg da snakker vi ikke om Bordeaux eller Australia, som dominerer poengtoppen denne gangen, men 333 flasker med Raveneau og 84 flasker med Keller.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenOppskriften på denne krydderkaken med mandarin og ananaskrem har det som skal til for å skape god førjulsstemning.
Les hele saken