Fyll en cocktailshaker ¾ full med isbiter og ha i lett avkjølt sterk kaffe og kremlikøren.
Rist godt sammen i ca 15 sekunder slik at du får et godt skum på iskaffen.
Hell over i et stort drinkglass og pynt med mynteblader.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fyll en cocktailshaker ¾ full med isbiter og ha i lett avkjølt sterk kaffe og kremlikøren.
Rist godt sammen i ca 15 sekunder slik at du får et godt skum på iskaffen.
Hell over i et stort drinkglass og pynt med mynteblader.
Sendt inn av Baileys
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken