Alt Brennevin skal bygges i highball-glasset med isbiter. Toppes med sprite. Og til slutt Grenadine. Skal ha sugerør og rørepinne, kan garneres med en sitron skive.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Som de to eneste nye Michelin-stjernene for Norge i 2025, er det stor stemning for Gaptrast og Omakase by Sergey Pak.
Les hele sakenEn rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenKveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele saken