Hell rom i en kopp eller et varmebestandig glass og fyll opp med varm sjokolade.
Pisk kremfløte og vaniljesukker til den begynner å danne topper.
Topp drinken med pisket krem og pynt med revet sjokolade.
Her finner du flere varme drinker
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Varm sjokolade er noe av det de aller fleste liker. Her får den et shot av krydret rom og blir enda bedre.
Hell rom i en kopp eller et varmebestandig glass og fyll opp med varm sjokolade.
Pisk kremfløte og vaniljesukker til den begynner å danne topper.
Topp drinken med pisket krem og pynt med revet sjokolade.
Her finner du flere varme drinker
Sendt inn av Alexandre Ruas, tidl Manolo
Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.
Les hele sakenVacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.
Les hele sakenTørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele saken5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenOmelett er noe av det raskeste du kan lage. Denne knallgode oppskriften med fetaost er inspirert av Hellas som vekker gode minner.
Les hele sakenMen det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Les hele saken