Hell rom i en kopp eller et varmebestandig glass og fyll opp med varm sjokolade.
Pisk kremfløte og vaniljesukker til den begynner å danne topper.
Topp drinken med pisket krem og pynt med revet sjokolade.
Her finner du flere varme drinker
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Varm sjokolade er noe av det de aller fleste liker. Her får den et shot av krydret rom og blir enda bedre.
Hell rom i en kopp eller et varmebestandig glass og fyll opp med varm sjokolade.
Pisk kremfløte og vaniljesukker til den begynner å danne topper.
Topp drinken med pisket krem og pynt med revet sjokolade.
Her finner du flere varme drinker
Sendt inn av Alexandre Ruas, tidl Manolo
Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.
Les hele sakenHeidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenDet som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Les hele sakenMed en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenHar du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.
Les hele saken