Rabarbramargarita
Foto: Sentralen as

Rabarbramargarita

Fremgangsmåte

Begynn med rabarbrasirupen: La ingrediensene koke i rundt 15 minutter.

Sil gjennom en grov sil. Press rabarbraen forsiktig, slik at all saft renner ut. Avkjøl. Fyll sirupen i en flaske med kork og oppbevar i kjøleskap.

Fyll en shaker med is og tilsett tequila, Cointreau, limejuice og rabarbrasirup. Rist godt. Sil over i et avkjølt cocktailglass med saltet kant.

 

Alkoholfritt alternativ:

Saft fra 3 lime, 1 appelsin, 1 sitron, ½ dl sukker, rabarbrasirup og isbiter.

 

Tips:

Du får finest saltrand ved å gni en sitron- eller limeskive mot den utvendige kanten øverst på glasset, snu glasset opp-ned og dypp i en skål med salt.

Sendt inn av Dansukker

5
5/5 etter 139 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen