Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenNår du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenEller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenDenne suppeoppskriften med masse smak og krydder er perfekt nå som høstmørket er på sitt mørkeste.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele saken