Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
I dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.
Les hele sakenJordskokk er sammen med blåskjell blant vinterens delikatesser. Når de kombineres, blir det ekstra mye smakskraft og dermed en aldri så liten fest.
Les hele saken2024 ga rekordsmå avlinger over store deler av vinverdenen. Klimaendringene har hovedskylda.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenNå senhøstes blir det ofte mange tunge middager - dagens rett av kalkunfilet med italiensk vri er derfor perfekt.
Les hele sakenNorsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
Les hele saken