Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Skal du ha skikkelig sky til ribba skal du bruke denne med nøttesmør. Den løfter ribba til nye høyder.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Les hele sakenI denne flasken er det druer som normalt skulle vært i viner som koster mer enn dobbelt så mye.
Les hele sakenChairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Les hele sakenEr du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Les hele sakenDet er ingen kunst å lage de mest smakfulle kjøttboller, denne retten kan til og med lages i én kasserolle - prøv bare dagens oppskrift.
Les hele sakenDen koster dessuten bare 189,90 - og finnes på nesten alle pol. Nå kommer en like godt priset rødvin fra samme produsent.
Les hele saken