Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hirame tempura er den japanske betegnelsen på denne velsmakende retten. Du tryller den enkelt frem på bare 20 minutter.
Vel er kokos og -makroner veldig godt, men når de også får pistasjnøtter på ingredienslista, ja da blir de knallgode.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenIkke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.
Les hele sakenDen heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.
Les hele sakenEn enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele saken