En drink som kombinerer mange smaker og som resultat en herlig drink.
Aperol har inntatt en fast plass i norske barskap, og proseccoen står sikkert i kjøleskapet. Ved å tilsette mindre Aperol og fylle på med andre smaker og farger får du en helt ny opplevelse.
Denne vrien på en margarita gir ekstra munnfølelse fra eggehviten og en litt overraskende smak av lakris. Liker du ikke lakris, kan du bruke smaksatt finmalt salt.
Denne varianten av mojito er så enkel at den kan lages selv med begrenset utvalg, en klunk lys rom har du sikkert i barskapet; frisk mynte og hel kardemomme, sitron og ingefærøl, fås tak i overalt.
Denne drinken sparker virkelig fra. Her er gin sammen med cayennepepper det som gjør den til en opplevelse.
En margarita serveres vanligvis i et cocktailglass og med saltkant. Her er den gjort om til en shortdrink, med isbiter. Varmen som skal skremme bort forkjølelsesubehaget kommer fra tequila, honning og ingefær.
Om du ikke har vært borti gin sour før, er det ikke så rart for det er en nesten utryddet drink. Det er nemlig en av de virkelig klassiske gindrinkene som regjerte før sodavann ble oppfunnet på midten av 1800-tallet.
Denne får trønderne til å gå mann av huse. Og med få innkjøp på polet kan du få hvem som helst til å bananas.
Varier med ulike romsorter etter smak, enten lys eller mørk fatlagret. Jeg er også fan av agricolerom i min Piña Colada, sier bartenderen Chris Grøtvedt.
Denne varianten av den populære drinken er komponert av den kjente bartenderen Chris Grøtvedt. Du mikser den elegant når du følger oppskriften.
Skal du lage mojito må du gjøre det slik den lages på Cuba. Der får du bare den ekte utgaven, og ikke slik vi er vant med i Norge.