Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Dette blir en suksess på tapasbordet eller som en liten forsmak på et måltid.
Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Les hele sakenLag et thai inspirert måltid med norske råvarer - og skap en fryd for smaksløkene.
Les hele sakenTo og en halv norsk bar blant verdens 100 beste barer, er en bragd.
Les hele sakenDenne kokeboka inspirerte til å bruke de usprøytede bladene på en vinplante, men du kommer langt med grønnkål fra butikken.
Les hele sakenÅ lage en god saus er faktisk veldig enkelt. Bare prøv sausen i denne oppskriften. Den passer også til mange andre kjøttyper enn kylling.
Les hele sakenNår du kjøper en bunt med mynte, er det lett for at mesteparten havner i søpla. Lager du myntesirup, har du en ingrediens som kan brukes utover høsten. Som i denne drinken.
Les hele saken