Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.
Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
I dag serverer vi en rykende het, aromatisk og kremet søtpotetsuppe som får varmen til å bre seg i kroppen.
Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.