Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
I Spania heter hvitløksmajonesen altså alioli. Aioli er den franske utgaven.
Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.
For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.
Det er en sjelden godbit som venter den som setter pris på champagnens fascinerende univers av tertiæraromaer.
Denne Franciacorta-klassikeren er oppgradert av selveste Richard Geoffroy, kjellermester for Dom Pérignon gjennom 28 år. Som også utfordrer sake-tradisjonen.
Midtukemiddagen kan fint være av det lette slaget, og når den er så fargerik som her, tilfredsstilles også andre sanser enn smaksløkene.
Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.