Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du føler denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Du skal unne deg å sprøsteke seifileten. Hvis du føler denne oppskriften, og tar med tilbehøret, kan vi love deg et deilig måltid på rekordtid.
Det tradisjonsrike champagnehuset Bollinger har i de senere år intensivert sitt fokus på pinot noir og blanc de noirs-champagne gjennom lansering av flere terroirspesifikke cuvéer.
Les hele sakenJuleribba skal man ikke tukle med, og ikke drikkefølget heller, tenker du kanskje. Men om du har lyst å prøve noe annet, får du noen gode alternativer her.
Les hele sakenDe siste årene har det blitt mer og mer populært å velge vin i stedet for øl og akevitt til pinnekjøttet, men hva skal vi tenke på før valget tas?
Les hele sakenHvis du har lyst til å prøve noe nytt til lutefisken, eller ønsker deg flere alternativer så får du vite alt du trenger her
Les hele sakenOmelett er alltid lettlaget, men prøv å servere den som burger, og bli overbevist.
Les hele sakenI dag kan du la søndagsmiddagen passe seg selv mens du gjør andre ting. Og det passer perfekt i den travel adventstiden.
Les hele saken