Miks en mojito slik de gjør på Cuba.
En god munnfull med pære, rom og ingefær som varmer ekstra etter skituren.
Navnet betyr "klin kokos" og det skyldes nok at det er tre ulike brennevinstyper. Men den kan fint lages med bare en.
Sjokolademelk og rom er det som skal til for å mikse denne drinken - som kan serveres både kald og varm.
Den tradisjonelle Mojitoen går ikke av moten. Men alt som er godt kan bli enda bedre. Med moreller og kirsebær, og i stedet for mynte, lurer vi inn litt sitronmelisse. Du blir garantert ikke skuffet.
Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Disse deilige mørke sjokolade kulene skal du servere til kaffen. Følg den veldig enkle oppskriften.