Har du vært i Thailand og smakt landets rekesalat, må du prøve denne oppskriften. Her er den.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du vært i Thailand og smakt landets rekesalat, må du prøve denne oppskriften. Her er den.
Vel er kokos og -makroner veldig godt, men når de også får pistasjnøtter på ingredienslista, ja da blir de knallgode.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenIkke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.
Les hele sakenDen heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.
Les hele sakenEn enkel, men også smaksfyldig oppskrift hvor ost og kylling skaper magi i munnen.
Les hele saken