Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kveite er manges favorittfisk. Når du baker den hel i ovnen og lager din egen skalldyrsaus blir det ren nytelse.
Den er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.
Den har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.
Fra Lisboas berømte kystlinje kommer noen av verdens mest lagringsdyktige viner laget i mikroantall, men også viner til priser som alle kan betale.
Jeg har tidligere kalt denne vinen sykt billig og magi for en liten penge, og det er den fortsatt.
Kalkunfilet kan benyttes til en rekke måltider. Som her, hvor vi lager et enkelt men rikt måltid som i tillegg ser svært så innbydende ut.
Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.