Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Slik griller du en ytrefielt og slik baker du grønnsøker i folie.
Toscakake er mest kjent for det litt seige, men søte mandellokket du ikke får nok av.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Chairo stew er en gryterett fra Bolivia som varmer og lyser godt opp i høstmørket. Og en fin rett å servere til sultne halloween-feirende.
Er du usikker på historien bak halloween eller lurer på hva du skal bruke gresskarene til? Apéritif gir deg svarene og oppskriftene.
Vi starter helgen med en riktig så smaksrik kyllingrett.
I denne flasken er det druer som normalt skulle vært i viner som koster mer enn dobbelt så mye.