Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne vegetarlasagnen i regnbuens farger krever litt arbeid, men er verdt hvert eneste sekund.
Makrell i tomat er litt sånn hat-elsk, men når makrellen kommer i en sennepssaus, får pipa en annen lyd.
Siden tataki innebærer veldig kort kontakt med varme, er det en utmerket måte å tilberede det møre hvalkjøttet på, i panne eller på grill.
Ikke minst gir de en unik mulighet til å smake to så ulike årganger samtidig, at forskjellene faktisk kjennes og at kvaliteten er like høy.
Den heter i tillegg tørst på fransk, så da skjønner du lett hvor vi skal hen.
Hvalkjøtt som er i høysesong nå, har en spennende smak som kommer ekstra godt frem når vi woker kjøttet.
Lager du din egen urteolje i tillegg, kan du klappe deg på skulderen, for de har du gjort en solid innsats for smaken. Og kanskje reddet godt modne tomater fra søpla?