Skrell eplene, fjern kjernhusene og del opp i båter.
Smelt smør. Visp egg og sukker til eggedosis. Rør smør og melk vekselvis. Bland mel og bakepulver og tilsett.
Vend inn eplebåtene. Fordel jevnt i langpanne. Stekes i 35 min ved 180 grader.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Eplekake er også den ultimate løsningen for epler som får rynker i for tidlig alder. Denne kaken er utrolig god og serveres oss av Thorbjørnrud Hotell.
Ikke tvil om at eplekake er en av nordmenns favoritter. Her får du oppskriften som garantert blir vellykket. Rask å lage er den også.
Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.
Les hele sakenIkke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.
Les hele sakenJa, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.
Les hele sakenMed 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.
Les hele sakenI dag frister vi med oppskriften på en lettlaget kinesiskinspirert rett til middag: Chop suey med kylling
Les hele sakenDet er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.
Les hele saken