Når du legger masse urter under skinnet på kyllingen, får du en helt annen smaksopplevelse
Den smaker dessuten så vårlig som overhodet mulig, og er dermed en fin anledning til å by inn på søndagsmiddag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Hel ishavsrøye er noe av det enkleste og beste du kan lage på grillen
En fisk er nok til to porsjoner, og trenger ikke lang tid på grillen. Tilbehøret kan du lage klart på forhånd og så varme opp.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Winemakers Dinner: Start sommeren med de nydeligste champagner til eksklusive råvarer
Så Stock er det denne kvelden duket for bobler i ypperste klasse fra Champagne Louis Roederer, Champagne Valentin Leflaive og André Clouet satt til lekre retter som er disse edle dråper verdig.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Slik lager du waldorfsalat
Det mest klassiske følget til nyttårskalkunen av alle er waldorfsalat. Her får du tre forskjellige oppskrifter.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Winemakers Dinner: Nydelige viner fra Provence til sommerlig meny på Nedre Foss Gård
Domaine de la Suffrene og Château de Roquefort drar i gang en vennskapelig duell om hvilke av deres sommerlige Provenceviner som passer best til kveldens delikate meny
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Alkoholfri eller alkoholsvak - valget er ditt, uten at du må gå på akkord med smaken
I sin første bok - Drinkboka - kommer den renommerte bartenderen Anne Maurseth blant mye annet med gode råd om hvordan selv klassiske drinker kan gjøres sågar helt uten alkohol.
Les hele saken