
Disse vinene er usedvanlig gunstig priset i Norge. Supre matviner begge to.
Trond Skogvoll fra Hamarøy er de norske OL-utøvernes kokk i Beijing.
Vapiano åpner sin første i Norge – og flere skal det bli.
Det er valgdag i landet og det krever at middagener ekstra lettlaget. Denne oppskriften kan familien være med å lage.
En pastasalat til middag er alltid populært. Oppskriften er så enkel.
Med deilig, saftig kylling lager du enkelt de flotteste retter, slik som denne herlige salaten.
Det er lett som bare det å gjenskape smaken fra siste besøk på asiatisk restaurant. Her får du et knippe oppskrifter som hjelper deg på veien.
Denne oppskriften på pastasalat kommer familiens yngste til å digge og til å lage - igjen og igjen.
Her er 20 av våre favorittoppskrifter på kjappe og mer langsomme wok-retter.
Hvis du lar barna lage middagen i vinterferien mens dere voksne følger med på sendingene som ruller over skjermen i disse VM-tider, blir resultatet garantert en positiv opplevelse for hele familien.
Bar Txotx på nedre Grünerløkka blir det nærmeste du kommer Baskerland i Norge. Og txotx kan bli det nye navnet på skål.
Sardinia skiller seg fra resten av Italia på flere måter, de har sitt eget språk og kultur, sine egne mattradisjoner og druesorter og ikke minst utgamle vintradisjoner. Bli med på en rundtur i dette (før)historiske landskapet.
Friends Fair Trade er den 17. bekreftede leietakeren i Mathallen.
Sprø hoder med nykål venter på deg i grønnsaksdisken. Prøv en av disse fristende oppskriftene.
Kjøttkaker fra butikken blir mer spennende om du "pimper" dem litt opp som i denne oppskriften.
Denne lasagnen er ikke som andre lasagner. Og det på flere måter. Oppskriften er både rask og enkel.
Dette er perfekt hverdagsmat, smakfullt og raskt å lage, og koteletter er hele familiens favoritt.
Denne vinen er ikke bare et veldig godt kjøp, den er også laget etter så naturlige prinsipper som mulig.
Den mest fantasifulle pastaen finner vi utvilsomt blant de korte typene.
Med en slik barolo som denne får du en smak av både nebbiolo og pinot noir.
Millionbiff høres kanskje pretensiøst ut, men godt smaker det med denne enkle oppskriften.
Ismael og Isabel Gozalo lager magiske viner av druer fra vinstokker som er 140 til 267 år gamle og verdens beste petnat.
Disse vinene gir ikke bare mye god smak for pengene – de gir også en god følelse i hjerteregionen.
I dag er dagen hvor du kan slappe av med god samvittighet og hvorfor ikke gjøre det enkelt med en salat til middag?
Her får du 13 fristende oppskrifter på gode grillmat med drikkeforslag til.
Maten i regionen Friuli-Venezia-Giulia er unik. Bare en times biltur fra kysten med all sin fisk og skalldyr, kan du velge i mat med tydelig påvirkning fra den gang området var en del av keiserdømmet Østerrike-Ungarn.
Danskene kan det med kvernet kjøtt. Denne oppskriften er riktig så tradisjonell, men smaker ikke mindre godt av den grunn.
Ukens vin er en usedvanlig prisgunstig vin av druen nebbiolo.
Karriduftende blåskjell er en fabelaktig smakskombinasjon. Hvor sterk karrismaken skal være, avgjør du selv. Her er framgangsmåten.
På 40 minutter får du en god og het smaksopplevelse. Hvor het bestemmer du selv.
Sushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følge disse gode tipsene og oppskriftene.
Denne oppskriften er inspirert av den amerikanske favoritten mac n' cheese. Helt topp på onsdagsmenyen
Pastasentralen i Bergen har planer om både delikatessebutikk og uteservering.
Vegetarblogger Mia Frogner byr her på sine beste burgere og har mye mer på lur.
De første produktene i ny serie til butikkene i mars.
Gjør som kjøkkensjefen på Ekebergrestauranten, Tore Aspås, som her byr på en av mange lekre oppskrifter i kokeboken Rå vare.
Italiensk og norsk matkultur i skjønn harmoni. En frisk pastasalat med en tilhørende italiensk rødvin får tankene til å fly til varmere breddegrader.
Du kan faktisk drikke denne rødvinen som en hvitvin, og det uten at du går glipp av rødvinsfølelsen.
Kan ravioli med tørrfisk og Gulløyepotet sikre Niclas Lundmark deltakelse i NM for amatørkokk?
Disse vinene er som skapt for sommerlig spise. Du får mye vin for pengene i både flaske og boks.
I dag er det en enkel rett som store som små elsker vi kan friste med.
Bølgen & Moi har åpnet i Nydalen i Oslo.
Raske og lettlagete - men like fullt smakfulle - middager, er perfekte i en travel hverdag. Prøv bare denne retten selv.
En thaiinspirert rett med and signert Terje Ommundsen på Plah er utmerket søndagsmiddag. Her er den velprøvde oppskriften.
Denne rødvinen er først og fremst god, men altså også veldig budsjettvennlig.
Denne hvitvinen kommer fra de franske alper og kan det å gi varme. Spennende og et knallgodt kjøp er den også.
Breiflabben sammenlignes ofte med hummer og det med god grunn. Bare prøv denne oppskriften.
En italiensk klassiker er hva vi serverer i dag, dertil med en herlig vin fra hvor ellers enn nettopp Italia.
Denne saftige anvendelige rødvinen bør du plukke med deg fra flyplassen.