
Her får den følge av en ekstra smaksrik potetsalat inspirert av det amerikanske kjøkken.
God både varm eller kald. Sittende til bords eller pakket med til piknik. I regnvær eller godvær. Prøv den du også.
Kinesiske smaker som ingefær, sesamolje og soyasaus gjør susen med hverdagsfisken.
Denne supre måten å gi ekstra smak til den milde ferskvannsørreten er hentet fra Nord-Portugal.
Supersunn mat som også smaker riktig så mye og godt, er en velkommen start på det nye middagsåret.
I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Vi er snart midtveis i desember og trenger lyse friske farger og smaker. Her er oppskriften på slik lykke. med ørret.
Og liker du ikke sild, kan du bruke makrell, ørret eller laks i denne vårlige vrien på en salat som både smaker fortreffelig som hovedrett som på et koldtbord eller til brunsj.
Pasta med fersk og røkt ørret og friske grønnsaker er ikke bare fargerik og smakfull, men også rask å lage, enten den lages av rester eller nyinnkjøpt vare.
Fisk midt i uka er styrt av hva som finnes i fiskedisken. Her finner du gode forslag med utgangspunkt i torsk, sei, kolje, laks og ørret.
Ørret er i tillegg til laks en svært ettertraktet eksportartikkel fra Norge. Lær mer om delikatessen og se de lekre oppskriftene her.
Sik og ørret fra norske fjellvann kan snart stemples som miljøvennlige av Debio.
Denne japanskinspirerte retten kan serveres som forrett eller hovedrett. Smaker knallgodt gjør den uansett.
Her er det nemlig andre strenger det spilles på og det til svært så gunstige priser.
Sushi er absolutt overkommelig å lage selv. Bare følge disse gode tipsene og oppskriftene.
Ishavsrøye er både delikat og lekker i smaken, samt lett å tilberede. Som i denne oppskriften som passer perfekt på alle kvinners festdag.
For 159,90 får du en ekstra fyldig og innsmigrende hvitvin, for umiddelbar nytelse eller for noen år i kjelleren. Boblene fra samme produsent er også verd å snuse på.
Klimaet her oppe i nord kan være en utfordring for noen hver, men gir oss takket være en lang vekstsesong fantastiske epler.
Breiflabb er fiskeverdenens svar på hummer, men denne retten kan godt lages med annen type fisk.
I dagens oppskrift kan du bruke varmrøkt laks eller fersk filet. Smaken blir ganske forskjellig, men godt blir det uansett.
Vi garanterer masse god smak for en forholdsvis liten innsats.
Neumeister er en mester med den sjeldne druen roter traminer og ikke minst med sauvignon blanc fra vinmarker i Østerrikes sørøstligste vinregion, Vulkanland.
Sashimi er rå fisk skåret i pene skiver med skarp kniv og stø hånd. Du kan også marinere den på forhånd. Perfekt som kveldskos med gode fiskeglade venner. Her er oppskriften.
Denne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.
Denne oppskriften ser kanskje komplisert ut, men er egentlig ganske så enkel. Lager du den klassiske tigermelken kvelden før, har du i tillegg en meget sofistikert middag på under 15 minutter.
Skogssopp er en av naturens gaver til oss matglade. La deg inspirere av disse fristende oppskriftene og inviter til et høstens festbord.
Skjørost er som skapt for januars magrere kosthold. For selv om den er nesten fettfri, er den full av smak. Prøv disse oppskriftene.
Er Kreta destinasjon for sommerferien, eller du skulle ønske det var det, gir disse vinene er super forsmak på hva du har i vente.
Måltider ute i det fri smaker alltid bedre enn innendørs. Her er oppskriftene på hva du skal putte i piknik-kurven eller sekken.
Nå er vinterkålen på sitt beste. Sørg for alltid å ha et kålhode i kjøleskapet.
Dagens oppskrift tar litt tid, men den krever ikke mye arbeid. Den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Om du vegrer deg for å spise noe varmt, enn si noe sterkt mens sola fortsatt skinner, bør du prøve denne fiskesuppen. Den passer dessuten veldig godt å serveres iskald.
Ok, de femten minuttene er ikke iberegnet oppvarmingen av ovnen. Men uansett er denne oppskriften kjapp som få. Og riktig så velsmakende.
Koldtbord er en god løsning for store og små anledninger. De beste oppskriftene finner du her.
Lett å lage er den også. Har du ikke ishavsrøye, kan du godt bruke annen fiskefilet. Godt blir det uansett.
En riktig lekkerbisken for så vel øye som gane er dagens middagstips.
Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.
Denne hvitvinen er et skikkelig kupp i taxfreehylla.
Denne retten har ingenting med japansk mangakultur som Pokemon å gjøre, derimot er den Hawaiis populære vri på råmarinert sjømat.
Med denne fiskeretten får du lurt inn en av de beste, men ikke alltid like populære grønnsakene, nemlig spinat. Det blir knallgodt.
Her får du 10 lettlagete oppskrifter hvor denne fantastiske råvaren er i høysetet.
Lett å lage er den også. Bare følg oppskriften.
Det går mot lysere tider, og det feirer vi med en ekstra god, men fortsatt veldig lettlaget oppskrift som også inkluderer en av vinterens delikatesser, nemlig jordskokk.
Denne velkjente storselgeren overbeviser i årgang etter årgang. Og prisen holder seg fortsatt lav.
Spekket filet av steinbit eller annen hvit fisk servert med oliven- og splittertkompott og pistou med dijonsennep kommer alle til å applaudere.
Med denne vrien på en hverdagslig laksemiddag, skaper du fest selv midt i uka.
Vi behøver vel ikke fortelle at dette er ukens sunneste, men det poenget lar vi ligge, for denne oppskriften byr på masse smak.
Disse rosa vinene sparker godt fra seg og det kan trenges for en sammensatt 17. mai-meny.
Det tar mye kortere tid å lage pulled laks enn kjøtt. Her er oppskriften.
Snart 124 år etter at Dalen Hotel åpnet sine dører for pengesterke turister sulteforet på vakker natur og ren luft, er Vest-Telemark fortsatt en for mange uoppdaget perle. Med den samme resepten som den gang, et fransk kjøkken i kombinasjon med et ambisiøst servicenivå og luksusfølelse på den riktige måten, settes denne delen av Norge på det internasjonale turistkartet