Bar Amour: Nytolker portugisisk tradisjon med norske råvarer
På Bar Amour kombinerer Carlos de Medeiros norske råvarer med portugisiske innslag i en fine dining-setting. Det gjelder også drikkemenyen. Det ga en Michelin-stjerne etter ett års drift.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Sake som ikke er sake er den mest spennende nyheten sammen med en fantastisk alkoholfri norsk musserende
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Slik velger du vin til sushi
Sushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
I basis fra januar kommer en håndfull gode gamle kjenninger, som denne
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Sild og poteter skaper farger og krydder i januarmørket
Sild er en favoritt hos våre gode naboer i øst, og vi har absolutt noe å lære, for både sild og poteter er råvarer som er billige og svært bærekraftige.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Sugen på pannekaker? Prøv den kinesiske varianten jianbing
Denne oppskriften på jianbing er veldig enkel og er bare med grønnsaker. Disse pannekakene kan derfor med fordel serveres til suppe.
Les hele saken