Barolo i 2021-årgang er for den tålmodige - men det er også annet godt nytt på spesialpolet i oktober
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Festretten soyamarinert svinefilet med syltede rotgrønnsaker kan alle klare
Med denne asiatiskinspirerte oppskriften får du en helt annen smaksopplevelse av svinefileten. Ikke er oppskriften vanskelig heller.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallpris for viner fra Napolis bakland
Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik lager du mye smak på kort tid - jambalaya på 15 minutter
Det kreolske kjøkken er kjent for sine smaksintense retter, og med denne oppskriften lager du en fristende jambalaya på kort tid.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Her finner du oktober-utgaven 2025 av Apéritif magasin
Bli med til svenskekystens stolthet Signum, til Georgia, Moldova og Cognac og finn ut hvorfor Mont d'Or er osten som smelter Norge - blant annet.
Les hele saken