By på en lekker forrett eller smårett denne helgen - tartar av ishavsrøye med brødkrutonger
Det er ikke alle fiskeslag som egner seg til tartar, men ishavsrøya er virkelig en råvare det står respekt av.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Når du har lyst på både irish og varm sjokolade - da må du smake denne
Vinterkvelder ber om noe varm og sterkt. Her får du i pose og sekk.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Øk din vinkunnskap med Apéritifs vinskole
Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Det ble sølv i Bocuse d'Or selv med et gullegg på tallerkenen
Filip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Slik får du brukt opp grønnsaker som har sett sine beste dager
Denne retten kan lages med eller uten pølser. Det viktigste er å ikke kaste grønnsaker som er litt myke eller skrukkete.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Denne er en av de 526 vinene det blir slåsskamp om den 9. februar
Men aller størst oppmerksomhet får tre årganger av DRC-porteføljen. Vinverdenens aller mest etterspurte viner selges nemlig til en brøkdel av internasjonal pris. Det kommer til å skape ville tilstander.
Les hele saken