Lekre drinker med akevitt til julesesongen - mikset av Norges beste bartender
Øyvind Lindgjerdet gir deg her forslag til en lekker velkomstdrink med champagne og akevitt og en som passer best til desserten eller etter middagen i sofaen foran peisen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Slik får du fart på muffinsene - smak av pepperkake og blåmuggost
Pepperkaker og blåost høres kanskje litt merkelig ut, men det er en himmelsk kombinasjon - bare prøv dagens oppskrift og bli frelst.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Beste langhe nebbiolo, like bra som barolo, til halve prisen
Når du ikke har råd til barolo eller ikke orker å vente til den blir drikkeklar, er dette et veldig godt alternativ – signert en av de beste.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
37 år gammel hvitvin til uvirkelig pris
Eller en 16 år gammel merlot til samme pris – begge kommer med en spesiell historie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Credo på Nasjonalbiblioteket er en unik satsing på matkulturformidling
Heidi Bjerkans Credo har gjenoppstått i sin tredje og helt nye versjon på Nasjonalbiblioteket i Oslo, hvor formidling av ekte matkultur er hovedmålet – og det for alle budsjetter.
Les hele saken