
Og det helt uten å gå veien om proteiner fra fisk eller kjøtt. Focaccia stekt som en tykk pizza og med poteter i deigen gir god metthetsfølelse og et smil om munnen.
Denne oppskriften gir både focaccia og vår hjemlige kringle ny betydning. Har du ikke jordbær, kan du bruke andre bær eller frukt.
Denne uka tar vi en salt avstikker i denne spalten, og du kan bare glede deg til resultatet.
Sando er japansk sandwich, men mellom brødskivene er det sjelden du finner ost og skinke som her. Derimot en smaksrik vri som denne.
Hjemmebakt brød er alltid populært. Apéritif gir deg oppskriftene på brød og andre fristende bakverk som passer i matpakken, til frokosten eller som følge til dagens varme måltider.
Mange kvier seg for å bake selv. Det er det ingen grunn til. Prøv en av disse oppskriftene og du er på god vei til å bli en bedre baker.
Kaffegiganten får skjenkebevilling.
Oppskriften er laget av en kvinne som har godt grep på sterke smaker. Og så er den veldig lett å få god på selv det enkleste kjøkken.
Det er ikke så mye som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Her er oppskriften.
Her er fasiten til quizen om utenlandske matnavn.
Vi snakker om velkjente oppskrifter som ikke krever altfor mye av deg som kokk. Men som gjør at du blir rikelig belønnet med skryt og lovord.
Hjemmebakt julebrød smaker aller best. Baker du nå, kan du hente brød fra fryseren gjennom hele julen. Eller du kan gi det bort i julegave.
Har du lurt på hvorfor proffbakerne foretrekker damp når de baker? Svaret finner du her.
Venter du storinnrykk i helgen, er dette noe som vil vekke begeistring hos så vel liten som stor.
Skulle høstferien by på gråvær, kan sommerfølelsen hentes frem på kjøkkenet. Både store og små kan bidra med denne suppeoppskriften.
Økologisk eplemost av eplesorten Discovery fra Amble gård i Kaupanger samt Vill Blanding fra Sagaplant i Akkerhaugen er årets beste eplemoster.
I dag er det en skikkelig deilig biff med fristende tilbehør vi varter opp med til middag.
Vi fant ingen treff i Pollisten