Likevel er det noe veldig retor og besteforeldreaktig over denne retten, og kanskje vekker den gode sommerminner. Den er i hvert fall rask å lage og med ingredienser du med enkelthet får i hus.
Dagens rett

Foto: (Ragge Strand)
Lag en retro fiskemiddag som bestemor og -far garantert godkjenner
Seibiff er en klassisk fiskerett som med med stekte epler og tyttebærkrem får en ny vri.
15 Juli 2025 - 00:00
Seibiff med stekte epler og tyttebærkrem

Fremgangsmåte
- Vend fiskestykkene i en blanding av hvetemel, salt og pepper.
- Stek dem gyllenbrune i smør ller olje ved middels varme.
- Stek eplebåtene i den samme pannen.
- Tyttebærkrem:
- Visp fløte eller rømme halvstiv og bland forsiktig med tyttebærene. Smakt evt til med sukker om tyttebærene er usøtet.
- Server fisken med kokte nypoteter og gjerne en frisk salat ved siden av.
Flere deilige retter med seibiff
Her finner du mange deilige retter med sei
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
87 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå