Den ultimate date: Mykstekt sopp på sprø toast og Lombardias fineste dråper
Dette er en kombinasjon som treffer alle smaksløkene – både dine og partnerens.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Mont d'Or er osten som smelter Norge
Vacherin Mont d’Or er den franske osten som har fått sitt eget ritual på linje med lutefisk og rakefisk. Og Norge leder an i «hysteriet» til de grader at det vekker oppmerksomhet i andre land.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Madeira på en helt annen og like fullt unik måte
Tørr bordvin fra Madeira vekker stadig større interesse – og denne er et strålende bevis på hva øya langt ute i havet kan by på.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Knallkjøp fra Bordeaux' østside
5 år gammel bordeaux til 189,90 kroner som også smaker veldig godt er ikke hverdagskost. Spesielt ikke når den kommer fra en slik familiehistorie.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Plukkfisk er den reneste festmaten
Det finnes et utall ulike oppskrifter på plukkfisk. Dagens utgave er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Nyheter brennevin: At så ung svært røykpreget whisky kan være så supergodt balansert, er et mirakel
Men det er ikke bare ung whisky i toppklassen blant novembernyhetene, også vellagret cognac av en annen verden.
Les hele saken