Saftige lammekoteletter trenger ikke så mye mer enn dette
Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Slik lager du en julevri på klassikeren old-fashioned
Det er ikke hvilken som helst juleakevitt som er brukt.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Hvilket øl du damper blåskjellene i, henger sammen med hvilken type øl du liker
Ølet du bruker i maten, er det naturlig å bruke også i maten.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Unike og autentiske spanske matopplevelser i Norge
Oslorestauranten Xef og Asker-restauranten Porfavor Tapas & Vinbar er Norges eneste utvalgte av den offisielle spanske matsertifiseringen Spain Certification Program. Nærmere Spania kommer du ikke.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Lær forskjellen på champagne, cava og prosecco - og finn din favoritt
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret. Og mye gode bobler på kjøpet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
La deg inspirere av Smalhans' alternative julemeny
Anders Braathen deler Smalhans’ julemeny med «pig wings» i whiskysaus med røsti og kantarell, eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem og Mont d’Or med brødkrutonger og cornichons.
Les hele saken