
Da er det på tid å be inn på et festmåltid med reinsdyr i hovedrollen.
Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Vart opp med et solid festmåltid denne helgen. Oppskriften har en litt annen vri enn du er vant til.
Mens sursteken godgjør seg, kan du varte opp med en god viltgryte denne søndagen. Du får begge oppskriftene her.
Denne burgeren går utenpå det meste, og det til tross for at den er helt fri for både cheddar, ketchup og pommes frites.
I dag feirer vi samenes nasjonaldag med oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet bidos.
Reinsdyr er det beste norsk natur kan stille opp med. Følg denne oppskriften og bli overbevist.
Reinsdyr er noe av det beste fra norsk natur og fortjener ekstra oppmerksomhet. Her er oppskriften på en vellykket fest.
Mange forbinder reinsdyr med reinskav eller steik, men det er mer enn det. Les mer om hvordan du bruker de forskjellige delene her.
Reinsdyr er noe av det beste som norsk natur gir. Denne klassiske retten blir varmt mottatt av begge kjønn på kvinnedagen.
På vår nasjonaldag nummer to må det selvsagt være reinsdyr på menyen. Denne oppskriften er perfekt etter en lang arbeidsuke.
Mørt reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på. Og norsk reinsdyr fortjener noe av det beste du kan finne på å drikke til. Smaksfyldige viner som er dype i fargen og med fløyelsmyk sødme.
Det møre og smaksfulle reinsdyrkjøttet er noe av det beste norsk natur kan by på. Her finner du oppskriftene og tipsene.
I den største påskemenyen på nettet finner du både oppskrifter, tips til innkjøp av mat og drikke samt til andre påskeforberedelser. Både for deg som skal ha hjemme- eller hyttepåske.
Reinskav eller finnbiff er et supert valg både for et festmåltid midt i uka og for å markere landets andre nasjonaldag.
Kokeboka Sunt på Grillen er en av fem finalister i Beste norske kokebok 2019. Den er grunn nok i seg selv til å forlenge grillsesongen.
Norsk lam og kantareller får en genial ramme i form av denne kebaben. Topp til fredagskosen.
Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.
En virkelig klassisk reinsdyrstek med rik god saus, sopp og tyttebær kan ingen si nei til. Bare følg denne oppskriften, så er du sikret suksess.
Reinskav er som skapt for januarmenyen - kjøttet er både bærekraftig og magert - og i italiensk innpakning får det en ny og fristende smak. Med hjemmelagde gnocchi blir det rene festen.
Finnbiff eller reinskav er en lett tilgjengelig råvare som alle er sikret suksess med. Perfekt til å markere samenes festdag på.
Her er rettene som skaffet Thomas Johansen Borgan seieren i kokke-NM.
Denne oppskriften med reinsdyrfilet som hovedingrediens må du rett og slett prøve.
Bak denne retten står ikke uventet en mester som også har produsert en av årets aller beste kokebøker.
Denne reinsdyrpannen har både mye smak og er rask å lage. Perfekt etter årets første søndagstur.
Skogssopp er en av naturens gaver til oss matglade. La deg inspirere av disse fristende oppskriftene og inviter til et høstens festbord.
Med 2014 viser denne nye bordeauxprodusenten sitt potensial. Det er grunn til å glede seg til fortsettelsen.
Pinnekjøtt er stadig fleres favoritt på julaften, men enda flere starter pinnekjøttsesongen i godt tid før julaften. Er du blant dem og har planer om delikatessen i helga, følg med for det betyr rester av pinnekjøtt i kjøleskapet. Her får du oppskriften på begge deler.
Denne drinken er helt perfekt å kickstarte festen med.
Det er siste dag av påskeferien og vi koser oss litt ekstra med en smaksrik viltgryte. Som er overraskende rask å lage.
Her er de beste oppskriftene med skogen gull, nemlig kantarellene som popper opp i skog og mark.
Elgkjøtt er perfekt som grytebase. Denne oppskriften er både rask og enkel, men ikke mindre velsmakende av den grunn.
Vi serverer deg en komplett festmeny med 13 oppskrifter å velge blant, og som alltid får du gode drikkeforslag til.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Feiringen av Geraniums første fem år ble et storslagent toppmøte mellom Rasmus Kofoed og Søren Ledet og deres 12 beste kokkekolleger. Se bildene her.
Like før åpning var folkene bak Galt sikre på en ting, og det er at restauranten ikke skal ha et fasttømret konsept. Derimot veldig god mat gjennomsyret av ekte kokkehåndverk.
Rasmus Skoglund fra LystPå til topps i nord.
Bodø har tre av de seks finalistene i kokkekonkurransen.
«Lærlingene har en sentral plass i bedriften og blir tatt med på det som skjer».
Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne fredagen - en perfekt begynnelse på en smakfull helg.
Reinskav er et genialt produkt. Du får mye god smak på kort tid samtidig som det er god ressursutnyttelse. Her er oppskriften som passer perfekt i en hektisk førjulstid.
Nå som julemiddagen er vel fortært, kan det være på sin plass å prøve et lokalt alternativ til vanlig pinnekjøtt, nemlig av rein. Sannsynligheten er stor for at du får en ny favoritt?
Bruk av de deilige råvarene vi har og server et skikkelig herremåltid basert på rein denne søndagen.
Det finnes knapt noen bedre søndagsmiddag enn nettopp en viltstek. Snakk om perfekt avslutning på uken og en deilig begynnelse på påsken.
Aleksander Høe imponerte med sine kjøttkunnskaper og tok både gull og sølv i det uoffisielle EM for kjøtt denne uken.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret i denne oppskriften. Søndagsmiddagen blir en suksess.
Sukkererter gir vårfølelse året rundt, men det er nå den er aller sterkest. Prøv en av disse oppskriftene.
En sødmefylt varmende og kompleks vin som denne brunelloen er god trøst i vintermørket.
I slutten av januar reiser kokken Morten Andersen ved Henningsvær Bryggehotell til Beijing for å lære kineserne om norsk og arktisk mat.
Bon Lio er Norges svar på og en krysning av El Fuego Negro i San Sebastian, Estado Puro i Madrid og Tickets i Barcelona. I tillegg har Bon Lio som første restaurant i Norge tatt cocktailene helt inn i utformingen av menyen og rettene.