Når fisken får et opphold i urtemarinade, er det veldig lite ekstra som trengs utover steking
Steinbit er en av våre mest spennende fiskeslag som dessverre er truet av overfiske. Men en gang i blant, og spesielt om den du får tak i er fra bærekraftig oppdrett, er det en super gjest på tallerkenen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Få smaken på tyrkisk mat før ferien med güvec
Denne tradisjonelle tyrkisk lammegryte med masse grønnsaker, er veldig lettvint å lage, siden den stekes ferdig i stekeovnen. Passer det ikke i dag er oppskriften kanskje gull verd i helgen?
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Nesten full pott til Svanen - nok en gang
Under barshowet Norse Bar Awards 2024 ble Svanen årets bar, også prisen årets barteam tilfalt Svanen samt ikke minst prisen for årets cocktailmeny.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Årets svenske Michelinsensasjon er Daniel Berlins Vyn
Da kona Anna ble kreftsyk, la Daniel Berlin ned sin tostjerners restaurant i Skåne. Tre år senere er han tilbake med den nye restauranten Vyn - med magisk utsikt over havet og Bornholm. Og hentet nylig hjem to Michelinstjerner etter et halvt års drift.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Svinekoteletter blir til supre grillspyd når de får følge av asiatisk potetsalat
Helt vanlige svinekoteletter får et smaksløft etter en runde i denne marinaden.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Sommerfriskhet i hver slurk med lime, akevitt og mynte - det er alt som trengs
Cocktailen Southside lages med gin, men i denne er det brukt akevitt som gir en litt annen karakter, men fortsatt veldig frisk.
Les hele saken